top of page

Meurprojecten

Meurman PLATFORM

Meurman als warm nest voor zijprojecten. De Meurmannen schrijven, knutselen en maken met en zonder elkaar eigen projecten.

51165019_10214595929826720_3981316408582

Ich Liebe Dich

//PLATFORM//

Onder Ich Liebe Dich platform schrijft en mijmert Ruth Bruyneel nog voor ze maakt, graag in uitwisseling met andere makers die maandelijks een plekje krijgen onder 'Occupy Online Space'. Onder Ich Liebe Dich werkt Ruth momenteel aan Love is Louder en De Vicky

Merci Maurice

Theatergroep voor geëngageerde liefhebbers

Merci Maurice is het sociaal-artistiek gezelschap van Bas Van den Bogaert dat open staat voor alle geëngageerde theaterliefhebbers, ongeacht hun leeftijd, achtergrond of mentale en fysieke mogelijkheden.

Man zit voor

De verwoede zoektocht van een auteur naar het vertellen van een oprecht verhaal. 

In het theatraliseren van zijn eigen tekstmateriaal, geïnspireerd door zijn verleden, wordt een auteur bevangen door de drang om vorm, tekst en spel te ontdoen van het overbodige. Maar is wat overblijft dan nog theater? En bestaat oprechtheid en/of eerlijkheid enkel op voorwaarde van ‘de eerste keer’? Valt het wel te vangen? Zijn zoektocht is niet enkel een halsstarrige poging om eerlijkheid te theatraliseren, maar is ook een confrontatie met zijn eigen verleden en hoe hij dat, doorheen de jaren, zelf vorm heeft gegeven.

'Man zit voor' is de eerste theatertekst van Jeroen D'hoop. 

bottom of page